Zoals altijd staat innovatie voor de groene sector bij ons hoog in het vaandel. Voor het komende jaar bij het 10 jarig bestaan van Innogreen! melden we met trots een 4 tal nieuwe producten.

“Mosvrij gazon Bio”. Mooie vloeibare gazonvoeding met indirecte werking tegen mos in het gras. Volledig plantaardige voeding en zonder schadelijke effect op het bodemleven, met een aangename geur en zeer snelle werking. Na twee weken kunt u verticuteren, de mosresten uitharken, gazon doorzaaien en bemesten met Innogreen Repair-mix voor een mooi dicht groen gazon.

“E-mix”, Gazonmeststof met indirecte, verdrijvende werking op Engerlingen, Emelten en larve van de taxuskever. Plantaardig product, te strooien over het gazon of doormengen door de toplaag, of bij aanplant van taxussen of hedera hagen. Makkelijk strooibaar minigranulaat.

“Structuur-Actief Rhodo” en andere zuurminnende planten.
Na het succes van Structuur Actie aanplant grond, is er nu ook een Innogreen aanplantgrond voor zuurminnende planten (o.a. rododendrons, ericaceeën enz) . Hierin verwerkt zitten diverse nuttige schimmels en bacteriën specifiek voor deze plantgroepen. Natuurlijk aangevuld met organische voeding. Geeft een snellere en betere aanslag en een sterke wortelontwikkeling. Hierdoor minder uitval en minder ziektegevoelige planten.

“Sti-Fos” volledig nieuwe organische meststof bestaande uit stikstof en fosfaat. Speciaal voor gronden waar een overschot aan kali gevonden wordt. Met deze meststof wordt de lijn Innogreen meststoffen gecomplementeerd en zijn we nog beter in staat om probleemoplossend te werken in tuinen en bij aanplant. U vindt ons voor meer info en uitleg over deze en onze andere producten in het inspiratiepark. info@innogreen.nl