Baneninhetgroen heeft 7 juni 2018 haar nieuwe website www.baneninhetgroen.nl gelanceerd. Zowel de techniek als het ontwerp zijn volledig vernieuwd om zo het gebruiksgemak op alle devices te
verbeteren.

Wat is er allemaal anders?

In samenwerking met Intermix Management B.V. is een overzichtelijk ontwerp ontwikkeld. Het gebruiksgemak is verbeterd, waardoor de vacatures nu beter vindbaar zijn en solliciteren sneller is. Hierdoor is het vinden van jouw droombaan of de geschikte medewerker nog makkelijker! Wist je dat ruim de helft van de websitebezoekers de Baneninhetgroen site op de mobiele telefoon bekijkt? Met het vernieuwde responsive design wordt een optimale gebruikservaring gegarandeerd. Wil je weten wie de mensen achter Baneninhetgroen zijn? Op de teampagina kom je dit precies te weten.

Samenwerking met Intermix Management B.V.

De afgelopen periode is er intensief samengewerkt met de specialisten van Intermix Management B.V., welke ons uitstekend hebben ondersteund in het ontwikkelproces. Baneninhetgroen nu ook via WhatsApp bereikbaar
Nog een leuk nieuwtje! Vanaf nu zijn wij ook via WhatsApp bereikbaar. Zo kan jij ook onderweg ons direct vragen stellen. Je hoeft alleen ons WhatsApp nummer (06 14 48 89 47) toe te voegen aan je contactenlijst en je bericht kan verstuurd worden.

Bekijk de nieuwe website van Baneninhetgroen.nl

Jouw mening horen wij graag!

Wij horen graag wat je van de website vindt. Heb je een suggestie, mail deze dan naar marketingmedewerker, Charlotte Dellemijn (charlotte@baneninhetgroen.nl).

Bron: Baneninhetgroen.nl