Tuin en Landschap lanceerde afgelopen donderdag 31 oktober haar nieuwe website. Niet alleen verandert de vormgeving, voortaan zijn berichten op de website alleen nog voor abonnees te bekijken.

De informatie die Tuin en Landschap voor haar lezers verzamelt en produceert, is vanaf vandaag op internet alleen nog maar voor abonnees toegankelijk.

Berichten, blogs en foto’s staan voortaan achter een zogeheten ‘poortje’ op de website. Deze informatie is alleen te bekijken met een speciale inlogcode.

Ook de berichten op de nieuwsbrief zijn na doorklikken alleen met behulp van een inlogcode te lezen.

Meer keuze
Voor abonnees komt er meer keuze in de manier waarop zij Tuin en Landschap kunnen lezen. Naast het tweewekelijkse blad kunnen zij via de website, maar ook op de smartphone of tablet, het laatste nieuws en alle artikelen van Tuin en Landschap lezen.

Abonnees hebben deze week een brief met de inlogcode ontvangen. Wie de code niet heeft ontvangen, problemen heeft met inloggen of andere vragen heeft, kan bellen met het servicenummer 0342-494844. Ook kan men op dit nummer terecht voor informatie over abonnementen.

Bron: Tuin&Landschap