Al 15 jaar is de Tuin van het Jaar een bloeiende competitie. Met deze spannende wedstrijd zetten Brancheverenging VHG en vele hoveniers de vakkundig ontworpen, aangelegde en onderhouden tuinen op de groene agenda. Tot en met vrijdag 17 juni kunt u zich inschrijven. Doet u mee? 

Wordt u de winnaar in 2017?
VHG daagt álle hoveniersbedrijven in Nederland uit om met hun mooiste tuinen mee te dingen naar de eervolle titel Tuin van het Jaar 2017. Laat uw mooiste tuin beoordelen door de kritische vakjury en maak kans op de eretitel, een nominatie en veel media-aandacht voor uw bedrijf en het hoveniersvak. De wedstrijd inspireert iedere groenliefhebber die graag geniet van een vakkundig aangelegde en onderhouden tuin.

Inschrijven!
Tot en met vrijdag 17 juni kunt u zich inschrijven. Bij het inschrijfformulier vindt u ook de spelregels voor leden en niet-leden van VHG. We zien uit naar uw inzending!

Veel publiciteit
Tuinen om trots op te zijn. Daar gaat deze wedstrijd over. Daarom gaat de Tuin van het Jaar ondersteund met een uitgebreide publiciteitscampagne. In vak- en publieksbladen en ook op sociale media is er veel aandacht voor deze bijzondere wedstrijd, de (genomineerde) hoveniers en de hoveniersbranche in het algemeen.

Bron: 26-05-2016 | VHG

VHG