Even voorstellen BIOnyx 100% biologische schoonmaakmiddelen

Ik wel namelijk. En met mij steeds meer mensen. Ik ben Arnout Noteboom, founder van BIOnyx. Ik werkte tijdens een project in Afrika langdurig samen met lokale ondernemers en ervoer uit eerste hand dat hoge kwaliteit, duurzaamheid en ontwikkeling uitstekend met elkaar samengaan. Terug in Nederland werkte ik bij een reinigingsbedrijf. Werken met de schoonmaakmiddelen was zonder veiligheidskleding vrijwel onmogelijk en milieuvriendelijke alternatieven bestonden niet of nauwelijks. Zo kwam ik op het idee om natuurvriendelijke en biologische schoonmaakmiddelen te ontwikkelen, die zelfs bij zwaardere schoonmaakklussen goed werken. BIOnyx is daarmee één van de meest vooruitstrevende biologische merken van Nederland.

Dagelijks gebruiken en verspillen we miljoenen liters chemische schoonmaakmiddelen, waarvan het merendeel onnodig in ons afvalwater terechtkomt. Met de natuurlijke, hoogwaardige en 100% biologische middelen van BIOnyx, reinig je vrijwel alles gemakkelijk en snel, zonder chemicaliën. Zo beschermen we onze flora en fauna, en maken we een duidelijk statement: wij laten niet alleen zien dat het beter moet, maar dat het ook beter kan!

Wij geven om de aarde en om een duurzame leefomgeving door hoogwaardige ingrediënten, zonder chemische conserveringsmiddelen en/of bestanddelen te gebruiken. Deze zijn niet genetisch gemanipuleerd en zacht voor de gevoelige huid.

BIOnyx producten zijn Totaal veilig voor Mens, Dier en Milieu. Sterk geconcentreerd, dus minder nodig, werkt langer, dus goedkoper. En zo blijft ons flora en fauna ook nog eens gespaard!

Heeft u nog vragen of suggesties, kijk op www.bionyx.nl of neem contact met me op via info@bionyx.nl . Bellen kan ook via 06-37279702.

Bionyx - 100% Biologische schoonmaakmiddelen