Op de eerste dag van Groot Groen plus, hebben de voormalige concurrenten Hens Hinloopen en Adriaan van de Ven van Agricult bv hun samenwerking, na oriënterende start, officieel bekrachtigd. Niet toevallig werd hierop het glas geheven in de combistand van CLTV Zundert en Frank Nouws mechanisatie. Omdat ook geproost werd op het nieuwe samenwerkingsverband, ter promotie, verkoop en service van de LvS (Laag volume Strooi) techniek, tussen Cltv Zundert, Nouws Mechanisatie en Agricult.

Hens was, zo’n 10 jaar nadat hij het bedrijf in ULV onkruidbestrijdingstechniek overnam van Dick Beerepoot, al gestopt met de verkoop ervan. “De LvS techniek is toegestaan voor Duurzaam Onkruid Beheer op verhardingen (DOB), is drift arm, geschikt voor alle gangbare middelen (ook biologische),  capaciteit verhogend en fors middel besparend! Echt duurzaamheid die loont” aldus Hens Hinloopen.

Het kruis dat door Adriaan van de Ven overhandigd werd aan  Hens Hinloopen, Koen Aerts (Cltv) en Frank Nouws (Nouws mechanisatie), symboliseert duurzaamheid !

20141020_duurzame_toekomst2

Het is namelijk met de hand gemaakt is uit eikenhout, verbonden is doormiddel van een authentieke pen-en-gat verbinding en geborgd is met een houten dook.

www.agricult.nl