Op vrijdag 18 en zondag 20 november 2016 zet Michel Oprey & Beisterveld de deuren van haar hoofdvestiging in Echt, wagenwijd open voor alle dealers en vakhandel. Tijdens deze open dagen, waarbij men een kijkje achter de schermen kan nemen, worden ook de nieuwe collecties voor 2017 gepresenteerd en zijn er speciale uitverkoopacties.

Na een bezoek gaat u zeker niet met lege handen naar huis: u kunt zich bijvoorbeeld aanmelden om een verkoopcursus te volgen om de omgang met verschillende soorten klanten te verbeteren of om meer te weten te komen over het effectief inzetten van Facebook en daarmee concrete opdrachten te genereren.

Daarnaast kunt u praktijkgerichte workshops en demonstraties van diverse partners verwachten over o.a: het zagen van keramische tegels 2 cm en natuursteen tegels 3 cm door Nozar, verwerking met leveling-systeem door Ardex, het zagen/waterjetten van Neolith, verwerken in Monokorn door Tubag en hoe men het beste tegels kan reinigen door Moeller Stone care. Vanzelfsprekend wordt er in het Bourgondische Limburg ook voor een hapje en drankje gezorgd. Dit jaar krijgt dit een typisch mediterraans tintje. Al met al meer dan genoeg redenen om tijdens deze dagen een bezoek te brengen aan Oprey & Beisterveld!

Het programma van vrijdag 18 november begint om 10.00 uur en duurt tot 22.00 uur. Op zondag 20 november gaan eveneens om 10.00 uur de deuren open en is de open dag om 17.00 uur ten einde. Meld u aan via de website van Michel Oprey en Beisterveld op www.mo-b.nl/opendagen

michel_oprey_opendagen

Bron: Michel Oprey & Beisterveld

michel_oprey_beisterveld