Marco van Zijverden opent op woensdag 26 augustus 2015 de Internationale Vakbeurs voor de Boomkwekerij Plantarium 2015. Van Zijverden is CEO van Dutch Flower Group (DFG). Dit bedrijf staat te boek als de nummer één van de wereld op het gebied van export van bloemen en planten met een omzet van ruim een miljard euro per jaar.

Tijdens zijn openingswoord gaat de heer Van Zijverden in op het jaarthema van Plantarium 2015 “Focus op Verkoop”.

Dutch Flower Group

Dutch Flower Group is een uniek familiebedrijf, gespecialiseerd in de internationale handel van bloemen en planten. Met 30 individuele bedrijven worden alle afzetkanalen, de importerende groothandel (die aan bloemisten levert) en de grootschalige retail (van supermarktketens, grootwinkelbedrijven, benzinepompstations, bouwmarkten en tuincentra) beleverd.

Het bedrijf heeft innovatie, duurzaamheid en lokale betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Making life colourful is de gezamenlijke missie, die er op gericht is om op basis van kennis, excellente service en geavanceerde systemen in zowel inkoop als verkoop, een duurzame, op kwaliteit gerichte partner te zijn voor klanten, ketenpartners en medewerkers.

De 33e editie van Plantarium wordt gehouden van 26 t/m 29 augustus 2015 in het Plantarium gebouw op het International Trade Centre Boskoop-Hazerswoude. Meer informatie is te vinden op www.plantarium.nl.