Tot 1 september 2017 kunt u een hulpbehoevende in Nederland verrassen met tuinhulp. 

Wat is het?

De laatste week van september staat in het teken van Hovenier Helpt. Hovenier Helpt is hét initiatief om Nederlanders de kans te geven om een hulpbehoevende te verrassen door aanpak van de groene omgeving met behulp van een hovenier. Iedereen kan een project aanmelden. Dit kan het vergroenen of opknappen van een tuin zijn, of een ander project. Je kunt iemand verrassen, een hart onder de riem steken en Nederland samen groener maken.

Voor wie is het?

Hovenier Helpt is voor iedereen die graag een goede daad wil doen, een ander wil helpen en Nederland ook groener wil maken. De kleinste daden kunnen voor veel mensen positieve gevolgen hebben. Dit is uw kans om iemand te verrassen!

Waarom is het?

Hovenier Helpt is opgezet om Nederland groener te maken, maar ook om de medemens te helpen. Wij willen in de laatste week van september laten zien hoe belangrijk het is dat er aandacht wordt besteed aan álle Nederlanders. Iedere inzet geeft Hovenier Helpt een extra bijzonder tintje.

Project aanmelden

Hovenier Helpt moet voor 1 september 2017 alle projecten ontvangen. Begin september wordt bekend gemaakt of jouw project bij de selectie zit en uitgevoerd wordt door een hovenier.

Om een project aan te melden zijn er een aantal eisen:

  • Project is voor een goed doel/ moet een hulpbehoevende dienen.
  • Het moet in één dag uit te voeren zijn door of onder leiding van een hovenier.
  • Het project bestaat niet uit het leveren van materialen.
  • Enkele foto’s van de locatie moeten worden aangeleverd.

Vragen over de aanmelding? Neem gerust contact op.

Omschrijf het project, welke werkzaamheden er verricht dienen te worden. Samen met de achtergrond van de persoon die u wilt verrassen, voorzien van foto’s. Meld u een project voor een ander aan? Vermeld dan ook hun adresgegevens

Lukt het aanmelden niet? Mail dan onderstaande gegevens naar info@hovenierhelpt.nl

Impressie projecten 2016

Bron; Hovenier Helpt

Logo Hovenier Helpt