Storyteller Cor Hospes inspireert deelnemers

Op de openingsdag van Plantarium 2017 krijgen deelnemers van Plantarium, GROEN-Direkt en genodigden een netwerkevent aangeboden. Cor Hospes, gespecialiseerd in storytelling en content marketing, houdt voorafgaand aan het event een verrassend betoog.

Cor Hospes (1963, Heerenveen) is een veelgevraagd spreker en trainer op (internationale) congressen en bijeenkomsten. Aan de hand van inspirerende cases en met tips en tricks leert en helpt hij bedrijven en organisaties slimmer te worden op het gebied van storytelling, contentmarketing en social media. Ook schreef hij verschillende marketingboeken, waaronder enkele bestsellers.

Stories

De komst van Hospes ligt in het verlengde van het thema van Plantarium 2017: ‘Stories’ en wordt mede mogelijk gemaakt door het vakblad voor de Boomkwekerij/Hortipoint Uitgeverij. In de aanloop naar de beurs worden deelnemers al uitgedaagd om hun verhaal te vertellen. Maar uiteraard hoopt de organisatie dat zij ook tijdens de beurs op een creatieve en innovatieve manier met het thema aan de slag gaan. Het betoog van Hospes zal de aanwezigen leuke aanknopingspunten geven om tijdens het netwerkevent met elkaar het gesprek aan te gaan.

De 35e editie van Plantarium wordt gehouden van 23 t/m 26 augustus 2017 in het Plantariumgebouw op het International Trade Centre Boskoop-Hazerswoude. Meer informatie is te vinden op www.plantarium.nl.