Satter Hoveniersbedrijf uit Hoevelaken biedt haar klanten dit tuinseizoen een leuke actie. TuinKeur, het keurmerk waar het hoveniersbedrijf bij is aangesloten, heeft een CASHBACK-actie in het leven geroepen. Elke maand worden door het keurmerk drie gelukkige winnaars getrokken uit deze landelijke actie. De winnaar is een klant van Satter Hoveniersbedrijf en wint een bedrag van € 1.000.

TuinKeur gecertificeerd

Satter Hoveniersbedrijf is TuinKeur-gecertificeerd. Aansluiting bij dit keurmerk betekent dat het bedrijf uitgebreid is gecheckt en doorlopend wordt gecoacht. Hierdoor kunnen de vijf zekerheden van TuinKeur worden geboden. Door deze vijf zekerheden is men er bij Satter Hoveniersbedrijf van verzekerd dat er een betrouwbare en professionele partij in de tuin werkt die service en kwaliteit biedt.

Familie Oosterveld wint € 1.000 cashback

Jeroen Satter, eigenaar van het hoveniersbedrijf, vertelt: ‘Dit jaar is er vanuit het keurmerk een leuke actie opgezet. We vragen elke klant een recensie te schrijven over de uitgevoerde werkzaamheden. Recensies zijn voor ons bedrijf belangrijk en onze klant maakt door het schrijven van een recensie ook nog eens kans op cashback tot wel € 1.000 op onze factuur. Bij de trekking van juni heeft een klant van ons gewonnen. Donderdag 15 juni gaan we, samen met TuinKeur, de prijs aan hen uitreiken. Fantastisch!’

De CASHBACK-actie gaat verder

Jeroen gaat verder: ‘De CASHBACK-actie loopt nog door tot november. Met de actie wil TuinKeur de keuze voor kwaliteit belonen. We zijn daarom ook erg enthousiast dat we, naast het bieden van kwaliteit en service, deze actie kunnen aanbieden aan onze (nieuwe) klanten. Komende donderdag is onze eerste uitreiking en wellicht volgen er meer.’

Meer informatie over de actie is te lezen op www.satterhoveniers.nl of neem direct contact op met Satter Hoveniersbedrijf via 033 – 2530008. Meer informatie over TuinKeur is te lezen op www.tuinkeur.nl.