Spieker Hoveniers uit Zieuwent biedt haar klanten dit tuinseizoen een leuke actie. TuinKeur, het keurmerk waar het hoveniersbedrijf bij is aangesloten, heeft een CASHBACK-actie in het leven geroepen. Elke maand worden door het keurmerk drie gelukkige winnaars getrokken uit deze landelijke actie. Eén van de winnaars van deze maand is een klant van Spieker Hoveniers en wint een bedrag van € 564,14. De uitreiking vond afgelopen week plaats.

TuinKeur gecertificeerd

Spieker Hoveniers is TuinKeur-gecertificeerd. Aansluiting bij dit keurmerk betekent dat het bedrijf uitgebreid is gecheckt en doorlopend wordt gecoacht. Hierdoor kunnen de vijf zekerheden van TuinKeur worden geboden. Door deze vijf zekerheden is men er bij dit hoveniersbedrijf van verzekerd dat er een betrouwbare en professionele partij in de tuin werkt die service en kwaliteit biedt.

Familie Te Brake valt in de prijzen

Prijs landelijke cashback-actie valt in Lichtenvoorde

René Spieker, eigenaar van het hoveniersbedrijf, vertelt: ‘Dit jaar is er vanuit het keurmerk een leuke actie opgezet. We vragen elke klant een recensie te schrijven over de uitgevoerde werkzaamheden. Recensies zijn voor ons bedrijf belangrijk en met het invullen hiervan maakt onze klant ook nog eens kans op 1.000 euro cashback. Eén van onze klanten is hierbij deze maand in de prijzen gevallen, fantastisch toch?’ Prijswinnaar de heer Te Brake sluit zich hier bij aan: ‘René attendeerde ons op de CASHBACK-actie. Wij zijn erg tevreden over de diensten van zijn hoveniersbedrijf. De mannen van Spieker Hoveniers hebben het straatwerk achter onze woning hersteld, de tuin een flinke snoeibeurt gegeven en daarnaast zowel het gazon als de borders bemest. We waren erg verrast toen we van TuinKeur te horen kregen dat we één van de prijswinnaars waren. Er zijn nog tuinplannen dus deze prijs zal goed besteed worden!’

Prijs landelijke cashback-actie valt in Lichtenvoorde

De CASHBACK-actie gaat verder

René gaat verder: ‘De CASHBACK-actie loopt door tot en met november, maar ook volgend tuinseizoen kunnen we de actie weer aanbieden. Recent is namelijk door TuinKeur besloten de actie in 2018 te herhalen. Met de actie wil TuinKeur, het keurmerk waar we bij zijn aangesloten, de keuze voor kwaliteit belonen. We zijn daarom ook erg enthousiast dat we, naast het bieden van kwaliteit en service, deze actie kunnen aanbieden aan onze (nieuwe) klanten.

Meer informatie over de actie is te lezen op www.tuinkeur.nl/acties of neem direct contact op met Spieker Hoveniers via 06 – 29316231. Meer informatie over TuinKeur is te lezen op www.tuinkeur.nl.