Husqvarna introduceert 536LiHD60x en 536LiHD70x

Op basis van de wensen en eisen van hoveniers en groenvoorzieners heeft Husqvarna twee nieuwe accuheggenscharen ontwikkeld. De krachtige accu zorgt voor optimale knipprestaties die volledig vergelijkbaar zijn met benzine aangedreven heggenscharen. Grote voordelen van de accuheggenscharen zijn het ontbreken van directe CO2-uitstoot en een minimum aan geluid en trillingen.

20141003_husqvarna_accu_product_3

Draaibaar

De nieuwe accuheggenscharen 536LiHD60x en 536LiHD70x kenmerken zich door hun lichte gewicht en hun uniek ergonomisch en uitgebalanceerd ontwerp. Een draaibare achterhandgreep zorgt ervoor dat de heggenscharen zeer eenvoudig te bedienen zijn, in alle denkbare werkposities. De messenbalk is 60 of 70 cm lang en de afzonderlijke messen zijn dubbelzijdig lasergeslepen. In combinatie met de voordelen van accugereedschap maakt dat deze nieuwe heggenscharen het meest geavanceerd zijn binnen de complete collectie heggenscharen van Husqvarna.

Optimaal accugebruik

De accugereedschappen van Husqvarna werken op een minimaal geluids- en trillingsniveau en is er geen sprake van CO2-uitsoot. Doordat gebruik gemaakt wordt van de unieke savE-technologie wordt uit elke laadbeurt het maximale resultaat gehaald. De nieuwe heggenscharen kunnen voorzien worden van een nieuwe 4.2 Ah accu. Deze accu zorgt ervoor dat de krachtige en duurzame motor 90 minuten onafgebroken kunnen draaien. De messen maken maar liefst 4.000 knipbewegingen per minuut. Door de gereedschappen aan te sluiten op een Husqvarna Accubackpack kan er zelfs een complete werkdag zonder tussentijds opladen van de accu geknipt worden.

20141003_husqvarna_accu_product_2

De Husqvarna accuheggenschaar 536LiHD60x is verkrijgbaar vanaf € 329,- (exclusief BTW), de accuheggenschaar 536LiHD70x vanaf € 371,-. Prijzen zijn exclusief accu en lader. Kijk voor meer informatie en dealer-adressen op www.husqvarna.nl.