Share Your Love With Flowers campagne van start in Amsterdam

streetstunt met uitdelen van bloemen

Op 1 augustus 2015 vindt de 20e editie van de Amsterdam Gay Pride plaats. De Nederlandse sierteelt heeft de handen ineengeslagen om de parade op te fleuren en kleur aan te brengen door mee te doen met een opvallende bloemenboot onder de noemer Share your love with flowers. Dit is een mooie kans om een ‘statement’ te maken namens de gehele sierteeltsector, die de gay community een warm hart toedraagt. Zaterdag 18 juli is met een streetstunt op diverse plaatsen in de hoofdstad de campagne gelanceerd!

#ShareYourLoveWithFlowers

Share Your Love With FlowersIn samenwerking met Wendy, het magazine van Wendy van Dijk, werden tijdens de streetstunt bloemen uitgedeeld aan passanten op diverse plaatsen in Amsterdam. Door middel van de boodschap #ShareYourLoveWithFlowers op een bloemenkaartje hebben de ontvangers hun liefde voor bloemen via een foto op social media gedeeld. De Flower Girls en Boys ontvingen veel enthousiaste reacties op de vernieuwende campagne!

Gay Pride

De Gay Pride vraagt jaarlijks aandacht voor de tolerantie, acceptatie en gelijkheid van Lesbo’s, Homo’s, Bi’s en Transgenders (LHBT). Dit jaar vindt Amsterdam Gay Pride plaats van 25 juli tot en met 2 augustus. Het overkoepelende thema van dit jaar is SHARE; het tonen van de Nederlandse diversiteit aan de wereld. Onder het motto: Share Love, Love Differences roept de Amsterdam Gay Pride iedereen op om deze visie te delen.

De Nederlandse Sierteelt geeft hier gehoor aan door een campagne op te starten waarbij liefde gedeeld wordt door middel van bloemen. Share your love with flowers is het overkoepelende thema waar meerdere acties aan verbonden zullen worden. Met het uitdelen van bloemen tijdens de streetstunt is de campagne officieel van start gegaan. In de week van Gay Pride zal er een groot bloemenhart geplaatst worden op de Dam in Amsterdam. Tijdens een exclusieve cocktail in het Amstel Hotel zal de Share your love with flowers campagne  gelanceerd worden aan de (inter)nationale pers en genodigden.

Canal Parade

Op 1 augustus zal de veelzijdigheid van de Nederlandse sierteelt opvallend zichtbaar zijn op de botenparade van de Gay Pride! Een internationaal bekend floral designer ontwerpt de Share your love with flowers boot en aan boord zullen modellen ontwerpen dragen van een bekend Nederlands ontwerper. DJ Ajen zal het geheel afmaken met fleurige muziek met een speciaal door hem geproduceerd anthem. Het zal een boot worden vol prachtige bloemen, waar de Nederlandse sierteelt volop tot zijn recht kan komen!

Samenwerking

Voor het Share your love with flowers initiatief hebben meerdere partijen de handen ineengeslagen. FloraHolland, LM Flower Fashion, Mirakuleus, Sion, Westland Marketing en vele anderen partijen zetten zich belangeloos in om de sierteelt gezamenlijk te promoten!

Aan de Share your love with flowers streetstunt werkten mee:

Wendy magazine, Fransen Roses met Myrna en Red Naomi rozen, Choicy Gerbera met diverse gerbera’s, Meijer Roses met Avalanche en Sweet Avalanche rozen, Artemis Lilies met diverse lelies en Anco pure Vanda met Vanda Kanchana Magic Pink.

Wil je niets missen van dit bloemenspektakel? Volg en deel #ShareYourLoveWithFlowers op Facebook, @shareyourlovewithflowers op Instagram, @shareloveflowers op Twitter en deel  #shareyourlovewithflowers!