BoerenBond/Welkoop heeft een uniek assortiment ergonomisch tuingereedschap ontwikkeld onder de naam Ergonomisch Comfort gereedschap. Dit assortiment omvat in totaal 7 producten.

Met deze producten wordt tuinieren nog plezieriger en zorgt voor een ergonomisch goede werkhouding. De producten zorgen voor een betere lichaamshouding en geven een comfortabele grip. Het assortiment bestaat uit: een spade, graskantensteker, 14-tands hark, gras hark, bladhark, schoffel en cultivator.

Wat maakt dit gereedschap onderscheidend? De soft grip op de steel en de gelpads op de handgreep zorgen voor een prettige grip en helpt blaren te voorkomen. De gebogen handgreep vermindert de belasting van de pols en de extra lange steel ( 150 cm) zorgt voor meer rug comfort.

Het ontwerp van het Comfort gereedschap is innovatief door het gebruik van het combineren van verschillende materialen. Door gebruik te maken van een essen houten steel, blijft het gereedschap zijn authenticiteit van echt gesteeld tuingereedschap behouden. De producten zijn duurzaam omdat gebruik wordt gemaakt van essenhout en gegalvaniseerd staal.

Verkoop adviesprijs: vanaf € 19,99

Voor meer verkoopinformatie: www.boerenbond-welkoop.nl