Het is een vaste waarde voor de groene branche aan het begin van het nieuwe jaar: De Groene Sector Vakbeurs!
Op 8, 9 en 10 januari 2013 vormt Evenementenhal Hardenberg voor de 14e keer het hart van de groene branche tijdens De Groene Sector Vakbeurs.

Alle sectoren van de groen sector staan 3 dagen lang centraal. Bomen en planten, maar ook materieel, machines en inrichtingsmaterialen zoals verlichting, bestrating en hout vormen min of meer de harde kern van deze beurs. Daarnaast worden ook andere segmenten onder de aandacht gebracht, waaronder decoratieve tuinproducten en duurzame producten, maar ook aanverwante terreinen zoals dakbegroeiing, speeltuinen en graftechniek.

De Groene Sector biedt enerzijds een unieke kans voor exposanten om bestaande en potentiƫle relaties te laten zien waarin zij zich onderscheiden. Anderzijds is het voor de bezoeker van belang deze beurs niet te missen! De Groene Sector Vakbeurs biedt namelijk inzicht in de stand van zaken in de groene sector. Met een bezoekersaantal van een kleine 19.000 bezoekers en ruim 260 standhouders biedt De Groene Sector Vakbeurs een mooie platform om te netwerken!

Bekijk de site voor verder informatie over de vakbeurs en volg De Groene Sector Vakbeurs Twitter voor het laatste nieuws over de beurs!