Hovenier Helpt is voor iedereen die graag iets goeds wil doen en Nederland groener wil maken. De kleinste daden kunnen leiden tot grootse positieve gevolgen: dit is uw kans om iemand te verrassen! Bent u hovenier of betrokken als bedrijf bij de groene sector? Doe mee met Hovenier Helpt!

Wat is Hovenier Helpt?

Kent u een hulpbehoevende die wel wat tuinhulp kan gebruiken? Hovenier Helpt is in de laatste week van september een actieweek waar hoveniers aan de slag gaan om hulpbehoevenden met hun tuin te helpen. Een project is bijvoorbeeld een buurvrouw die het niet meer lukt om de haag te snoeien. Of een tuinpad dat verzakt is waardoor deze minder goed begaanbaar is. Het gaat er vooral om dat het een klus is waarmee u iemand kan helpen omdat hij of zij het zelf niet (meer) kan!

Hoe werkt het?

Heeft u een project? Wilt u als hovenier helpen? Ga naar onze website www.hovenierhelpt.nl en meld uw project vóór 1 september aan. Dit tuinproject moet binnen een dag uit te voeren zijn voor een hovenier. Als u een project aanmeldt, is het belangrijk dat u toelicht waarom dit project de moeite waard is om uitgevoerd te worden. En voegt u ook wat foto’s toe? Begin september maken we bekend welke projecten geselecteerd zijn voor Hovenier Helpt.

Hoe kan ik Hovenier Helpt helpen?

Als particulier of bedrijf is het mogelijk om Hovenier Helpt te helpen door bij te dragen aan promotie, mankracht of financiële middelen. Wij kunnen uw inzet en bijdrage goed gebruiken om de tuinprojecten van Hovenier Helpt uit te voeren.

Voor particulieren

U kunt als particulier zelf projecten aanmelden, een financiële bijdrage geven of mee helpen tijdens Hovenier Helpt.

Voor bedrijven

Heeft u een bedrijf? U kunt projecten aanmelden voor het project Hovenier Helpt, maar ook financiële bijdragen, mankracht en promotie zijn van harte welkom!

Initiator Hovenier Helpt

TuinKeur is initiator van Hovenier Helpt. TuinKeur zet zich graag in voor meer tuinplezier in Nederland. Zij ziet in Hovenier Helpt een actieweek waar samenwerking  als sector en meer groen in Nederland hand in hand gaan. Meer weten? Kijk op www.tuinkeur.nl.

Veel partners steunen Hovenier Helpt met financiële middelen of het delen van informatie. Wilt u weten welke partners dit zijn? Ga naar de partnerpagina.