Afgelopen donderdag,14 februari, organiseerde TuinKeur alweer de tweede workshop van dit jaar. Het weer (sneeuw in het zuiden) leek roet in het eten te gooien. Toch verzamelden zich in het Seats2meet.com Strijp-S gebouw in Eindhoven een enthousiaste groep ondernemende hoveniers.

Het thema van de avond was idem aan de vorige workshop in Arnhem, namelijk ´offerte en marketing´. Centraal in de workshop stonden achtereenvolgens de vraag ´Wat is een goede offerte?’ en de stelling ‘Marketing kost tijd in plaats van geld!´. Deze twee thema´s zijn juist in deze tijd erg actueel en werden ook deze avond enthousiast ontvangen door de ondernemers. De workshop is bedoeld om de ondernemers nieuwe inzichten te geven, maar tegelijkertijd gaat Stichting TuinKeur de discussie ook niet uit de weg. Het doel is om van elkaar te leren!

Volgende workshop 7 maart in Zaandam
De voorbereidingen voor de volgende workshop zijn alweer in volle gang. Deze derde workshop vindt plaats op 7 maart in Zaandam. Om 18:30 begint de avond met een kop koffie, waarna de workshop van start zal gaan om 19:00.

Alle geïnteresseerde hoveniers en groenvoorzieners zijn welkom, wees er snel bij want vol = vol! Inschrijven is vanaf heden mogelijk door een e-mail te sturen naar workshop@tuinkeur.nl, waarbij u aangeeft met hoeveel personen u wenst te komen (deelname is gratis). Na inschrijving ontvangt u een bevestiging met routebeschrijving.

Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar info@tuinkeur.nl