Eén accusysteem, vier machines – Talloze voordelen voor alle particulieren met huis en tuin.

Ze zijn stil, licht, krachtig en eenvoudig te bedienen. Begin september lanceert STIHL het COMPACT AccuSysteem. Een nieuw modulair accusysteem voor particuliere gebruikers met een heel aantrekkelijke prijs vanaf € 249 inclusief batterij en lader. Het systeem zal starten met vier producten: een kettingzaag, een heggenschaar, een kantenmaaier en een bladblazer. Elke machine is beschikbaar als set met een lader en één van de twee nieuwe accu’s, elk met een verschillende energiecapaciteit. Bovendien zijn de accu’s compatibel met alle machines van het COMPACT AccuSysteem voor een maximale flexibiliteit.

Een tuin vergt wekelijks onderhoud, er zijn altijd wel klusjes uit te voeren. De haag snoeien, brandhout zagen, de boorden van het gazon trimmen, afgevallen bladeren opruimen…. Het draadloze COMPACT AccuSysteem van STIHL is de perfecte oplossing voor iedereen die deze taken snel, efficiënt en stil wil voltooien. De vier machines hebben krachtige, geruisloze elektrische motoren die gevoed worden met energie van efficiënte accu’s. Zo kunt u de tuin ook onderhouden zonder stopcontact in de buurt en zonder hinderende verlengkabel. Gehoorbescherming is niet meer nodig en ook de blootstelling aan uitlaatgassen is voorgoed verleden tijd. In theorie zijn twee accu’s voldoende om de klok rond zonder pauze in een gemiddelde tuin te werken. Terwijl de eerste batterij in gebruik is, wordt de tweede opgeladen.

Het COMPACT AccuSysteem bestaat uit de volgende producten, die op de koop toe een zeer interessante verkoopprijs hebben:

Pure kracht: de accukettingzaag STIHL MSA 120 C-BQ

De compacte, lichte accukettingzaag weegt slechts 2,6 kg (zonder accu). Ze is ideaal voor het zagen van takken in de tuin en het verzagen van brandhout.

Nauwkeurig trimwerk: de accuheggenschaar STIHL HSA 56

Een lichte en evenwichtige machine waarmee het trimmen van kleinere heggen en struiken kinderspel wordt.

Professioneel trimmen van hoeken en kanten: de accukantenmaaier STIHL FSA 56

Gras maaien in de tuin of op een terrein wordt een aangename klus met dit perfect uitgebalanceerde tuingereedschap.

Opgeruimd staat netjes: de accubladblazer STIHL BGA 56

Deze lichte maar krachtige blazer blaast moeiteloos blad- en snoeiafval van uw gazon en paden.

Slechts twee accu’s nodig: de AK10 en AK20

De AK10- en AK20-accu’s van STIHL zijn compatibel met alle machines van het COMPACT AccuSysteem. De AK10 heeft een capaciteit van 1,6 Ah, terwijl de AK20 met een capaciteit van 3,2 Ah een dubbele looptijd heeft.

stihl_accu_machines2