Na de praktijktest van de nieuwe Husqvarna accutrimmer 536LiL door de onderhoudsploeg van de Koninklijke Haagsche Golf en Country Club (KHGCC) in Wassenaar is hoofdgreenkeeper Willem Slats H210-0366 536 LiLduidelijk: “We vinden het een wereldapparaat! Doordat de trimmer zo licht aanvoelt, denk je eerst dat het nooit veel kan zijn… Het tegendeel is waar. Wij zijn zeer onder de indruk van het vermogen en het gebruiksgemak van de accutrimmer.” De nieuwe trimmer heeft geen startproblemen, trillingen of uitlaatgassen. Slats: “Ook belangrijk voor de golfers in de baan, de accutrimmer maakt nauwelijks lawaai.De trimmer gaat elke dag mee het terrein op.Wij zien een grote toekomst voor topkwaliteit accugereedschappen op golfbanen.” Het terrein van de KHGCC is circa 60 hectare groot en de onderhoudsploeg bestaat uit acht full-timers. Door de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding van de Husqvarna 536 LiL is de hoofdgreenkeeper vastbesloten meer van deze apparaten in te zetten.

De Husqvarna accutrimmer wordt ingezet voor de dagelijkse onderhoudswerkzaamheden rondom het baanmeubilair, bomen etc. Husqvarna-dealer Van den Berg Machines uit Pijnacker is gespecialiseerd in machines voor tuin, park en golfbaan en introduceerde de nieuwe trimmer bij de beroemde Wassenaarse golfclub.

De Husqvarna accutrimmer 536 LiL (met beugelhandgreep) is verkrijgbaar voor € 349,- (excl. standaard accu en lader) en € 599,- (incl. standaardaccu en lader). Meer informatie via www.husqvarna.nl