Het team van Willemstein Hoveniers uit Waddinxveen is op Plantarium 2016 uitgeroepen als “Beste Green Team Plantarium 2016”. Boomkwekerijen, tuincentra, handelsbedrijven, hoveniers/groenvoorzieners en toeleverende bedrijven konden hun medewerkers nomineren voor “Het Beste Green Team Plantarium 2016”.

Voor deze verkiezing waren zes teams genomineerd door hun werkgever. Naast het winnende team waren de deelnemers Rabobank Gouwestreek uit Gouda, Florizon Plants uit Mijdrecht, Hoogeveen Plants uit Hazerswoude, Hortipoint uit Leiden en Jiffy Products International B.V. uit Moerdijk.

Na invulling van het aanmeldformulier moest een beknopte vragenlijst door de werkgever worden ingevuld. Op vrijdag 26 augustus legden de teams een proeve van bekwaamheid af op Plantarium. Op de beursvloer voerden zij een aantal opdrachten uit.

Een deskundige jury bestaande uit Henk Westerhof, Anthos, Piet Verhoeven, scholingsconsulent boomkwekerij, Monique van Weerdenburg, bestuurslid Plantarium en Wim Konijn, Wellantcollege beoordeelden de uitvoering van de opdrachten en de motivatie van de werkgever.

Vakkundige, gedreven medewerkers zijn medebepalend voor het succes van de onderneming. Plantarium organiseerde de verkiezing “Het Beste Green Team” om werkgevers de gelegenheid te bieden hun medewerkers in het zonnetje te zetten.

Het Beste Green Team in actie

Plantarium wordt gehouden van 24 t/m 27 augustus 2016 in het Plantariumgebouw op het Internationaal Trade Centre Boskoop-Hazerswoude. Kijk voor meer informatie op www.plantarium.nl.