In augustus 2018 vindt Plantarium plaats op een nieuwe locatie, onder één dak met GROEN-Direkt. Een nieuwe locatie betekent ook een nieuwe lay-out voor de beurs. Naast de groene deelnemers krijgen de toeleveranciers méér podium om hun innovaties te presenteren en demonstreren, letterlijk.

Op de nieuwe beursvloer van Plantarium worden techniekdeelnemers gebundeld. Hierdoor ontstaat er één groot techniekplein. In het hart van dit techniekplein is een klein podium beschikbaar waar toeleveranciers gedurende de dag regelmatig korte pitches houden. Het vakpubliek kan vóór en na de pitches in de stands terecht voor één op één informatie.

Demonstraties

In afwisseling met de pitches vinden demonstraties plaats op het naastgelegen bedrijf van Hebe Center Holland BV. Charles Stoopman, bedrijfsleider van Hebe Center Holland vervult graag de rol van de gastheer: “We hebben zo onze vaste leveranciers maar ook andere leveranciers zijn van harte welkom”. De demonstraties vinden plaats op drie vaste momenten op de dag en staan onder leiding van Delphy.

De pitches en demonstraties zijn voorbehouden aan standhouders van Plantarium. Bedrijven die deel willen nemen aan de pitches en/of demonstraties kunnen contact opnemen met Wil Boumans via wil@plantarium.nl. Verdere informatie en deelnameformulieren zijn te vinden op www.plantarium.nl. De inschrijftermijn loopt tot 1 april 2018, daarna op volgorde van binnenkomst, mits er nog plaats beschikbaar is.

Plantarium 2018 wordt gehouden van 22 t/m 24 augustus 2018 aan de Denemarkenlaan 9, te bereiken via de vertrouwde parkeerplaats op het Greenpark Boskoop.