‘Spirit’ in onze huiskamers

Al enige tijd onderweg naar een meer duurzame levensstijl: biologische voeding, geneesmiddelen op natuurlijke basis, verticaal en vierkant (moes-) tuinieren en wat dies meer zij, zijn we er nu ook aan toe om onze (plastic!) leefomgeving te ontdoen van onnatuurlijke, fabrieksmatige en ziel-loze elementen. Het is tijd voor ECHT! Voor SPIRIT in onze huiskamers, in ons thuis.

terracotta-gaat-het-deze-zomer-helemaal-maken

Warme uitstraling van aloude tradities en vakmanschap

Handgemaakte produkten, vervaardigd van natuurlijke materialen, voorzien in deze moderne ‘echtheidsbehoefte’. Een van zuivere Toscaanse klei en met de hand gemaakte vloer, afgewerkt met een hoogwaardige finish en vorstbestendig, laat uw woonomgeving niet alleen leven maar brengt ook de zonnige warmte van zuidelijke streken naar uw huiskamer. En terras, overigens. Want met een tot op hetterras doorgelegde terracottavloer wordt je zomer en winter omringd door de warme uitstraling van aloude tradities en vakmanschap.

terracotta-gaat-het-deze-zomer-helemaal-maken2

Meer traditioneel terracotta

Naast handgemaakte terracottavloeren levert Terrecotte Europe, sinds 2015 exclusief importeur voor Europa, ook handgemaakte terracottawandbetegeling en potterie.

terracotta-gaat-het-deze-zomer-helemaal-maken3

Gulle maartse buien bij Terrecotte Europe

Terracotta is eindelijk weer terug van weg geweest. Het regent daarom gulle maartse buien bij ons: ter kennismaking worden terracotta- en Molitevloeren (geperst marmergrit), besteld in maart 2016, gratis gelegd; kortingen zijn van toepassing voor orders boven 40 m2. Zonnige streek van Terrecotte Europe!