TerraNext is een onderdeel van Terra en dé opleider in de groene sector voor jongeren en volwassenen. Wij bieden mbo-opleidingen, vakopleidingen en cursussen aan particulieren en bedrijven in Groningen en Drenthe.

Ook de ontwikkelingen in de groene sector gaan snel. Niet alleen door trends en technische innovaties, maar ook op het gebied van duurzaamheid, personeelsinzet en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door deze nieuwe vraagstukken moeten ondernemers veranderen en TerraNext helpt daarbij. Hoe? Door het geven van passende opleidingen en cursussen voor werkgevers en werknemers.

TerraNext verandert mee in de groene sector. Zo bieden wij nieuwe cursussen aan werkgevers en meewerkende voormannen die zich richten op het omgaan met werknemers en collega’s die actief zijn via de participatiewet. Een doelgroep waar men wellicht niet gewend is om mee te werken of om aan te sturen. Dit vereist meer kennis en nieuwe vaardigheden! Reacties uit de markt laten ons zien dat er veel vraag is naar deze cursussen. Onze opleidingen en cursussen bevatten altijd de meest actuele lesstof zodat deze relevant blijven ten opzichte van de laatste ontwikkelingen. Veranderingen komen en gaan. Dat maakt ons werk als opleider maar ook uw werk als ondernemer in de groene sector boeiend en interessant. Samen kunnen we verder groeien in ons vak!

garde_experience_2016+_ aanmelden

TerraNext is dé opleider in de groene sector!

Door TerraNext

Terra Next