Op donderdag 6 februari vindt de Groendag Oost in Zwolle plaats. Gastheer van deze dag is AOC De Groene Welle. Het centrale thema van deze workshopdag is: Groen Verbindt.

De buitenruimte is al lang niet meer alleen maar de aankleding van de leefomgeving. De groene ruimte maakt gezond, brengt de natuur naar u toe, is educatief, biedt leefruimte aan plant en dier. De groene branche die zich bezig met houdt met de inrichting en het beheren van die leefomgeving, is aan veel veranderingen onderhevig. De consument is kritisch en de opdrachtgever stelt hoge eisen aan de kwaliteit, vaak van hogerhand opgelegd.

In deze tijd van bezuinigingen vraagt de steeds meer prijsbewuste consument om verdere professionalisering en scherpere aanbestedingen. Opleidingen staan onder druk doordat ze met minder beschikbare middelen moeten voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die vanuit de overheid gesteld worden. Klimaatverandering, maatschappelijk verantwoord ondernemen, scherpere wetgeving enz. vragen om vernieuwende oplossingen en ook om een vernieuwende manier van communiceren.

Een succesvolle groene branche verbindt zich via websites en webshops, informeert met aantrekkelijke visualiseringen, komt met nieuwe concepten, maakt optimaal gebruik van social media en legt, door op een innovatieve manier met potentiƫle opdrachtgevers te communiceren, nieuwe verbindingen.

Zoekt u naar inspiratie en oplossingen om uw situatie te verbeteren? Verbindt u dan als aan Groendag Oost 2014 en meld u aan als bezoeker!

De Groendag Oost wordt georganiseerd voor (toekomstige) vakmensen uit de groene sector, groene aannemers, leidinggevenden van groene organisaties, architecten, ontwerpers en werkvoorbereiders. Kortom een dag voor vakmensen en door vakmensen. Voor meer informatie en aanmeldingen gaat u naar: www.groendagoost.nl.