Het thema van de 35e editie van Plantarium is “Stories”. Het bestuur van de Stichting Vakbeurs voor de Boomkwekerij onderstreept met de keuze voor dit thema dat verhalen een onmisbaar onderdeel zijn bij de marketing van het product. Het thema biedt de deelnemers en de beurs zelf handvaten om het verhaal bij hun product te vertellen. Plantarium wordt gehouden van 23 t/m 26 augustus 2017.

Beursmanager Plantarium, Jos van Lint is blij met de keuze van het bestuur. “Sinds jaar en dag is Plantarium dé Internationale vakbeurs voor de Boomkwekerij. Het is de plek om het verhaal van deze sector aan het internationale vakpubliek te vertellen. Standhouders worden dan ook uitgedaagd om op een inspirerende en innovatieve manier hun verhaal te tonen ”, aldus Van Lint.

Storytelling

Vanaf het moment van inschrijven kunnen de deelnemers al aan de slag met het thema. Standhouders wordt de mogelijkheid geboden één of meerdere filmpjes in te sturen met hun verhalen. De website van Plantarium toont vanaf begin 2017 op een 24/7 kanaal steeds een ingezonden filmpje.

Plantarium 3.0

In 2017 krijgt Plantarium 3.0 gestalte. Al tijdens Plantarium 2016 heeft het bestuur kenbaar gemaakt dat de opzet van de 35e editie van de beurs anders zal zijn. Een pilot hiervan was te zien in het Experience Centre en op het Europaplein. Een nieuwe indeling en een nieuw format zorgen voor een compleet nieuwe beursopzet waarbij het groene karakter van de beurs behouden blijft.

Inschrijven

De 35e editie van Plantarium, een jubileum editie, wordt gehouden van 23 t/m 26 augustus 2017 in het Plantariumgebouw op het Internationaal Trade Centre Boskoop-Hazerswoude. Informatie en deelnameformulieren zijn te vinden op www.plantarium.nl. Vanaf 1 december is de inschrijving opengesteld.