Noviteit Groene Sector Vakbeurs

De Tiger Palenrammer werkt volledig op benzine en is eenvoudig door één persoon te bedienen. Dit zorgt ervoor dat de Tiger Palenrammer zeer mobiel en gebruiksvriendelijk is. Doordat het slagmechanisme van de Tiger Palenrammer gemaakt is van dubbel gehard staal is de kwaliteit van deze benzine palenrammer erg hoog. Het is een extreem krachtige machine die verrassend licht van gewicht is, namelijk maar 18kg.

De Tiger Palenrammer wordt aangedreven door een viertakt Honda GX35 motor. Dit is kwalitatief de beste motor voor dit werk. De motor is als kantelbaar ontworpen, waardoor u onder elke hoek goed kunt werken. De beweging verloopt door middel van lucht compressie opgewekt in de Tiger palenrammer zelf. Dit betekent dat de Tiger Palenrammer geen enkele andere krachtbron nodig heeft zoals hydrauliek of een compressor en niet overbelast kan worden.
Daarnaast is de Tiger Palenrammer ontzettend snel met maar liefst 1850 slagen per minuut. Om prettig met de palenrammer te werken, heeft de Tiger Palenrammer interne veer gedempte handgrepen. De Tiger-palenrammer is ontworpen om onder de meest extreme omstandigheden het werk te kunnen doen zonder aanvullende machines of materialen.
De Tiger Palenrammer is geschikt voor zowel palen van hout als van metaal en kunststof. Met deze palenrammer staat de paal direct vast in de grond in tegenstelling tot het zetten met behulp van een grondboor. Een enorm gebruikersvoordeel van de Tiger Palenrammer is het feit dat u alle type palen van hout, staal en kunststof kunt plaatsen tot een diameter van 105 mm. Zelfs de vierkante palen 7×7/8×8 en 9×9 kunnen zo geplaatst worden.