Najaar en winter zijn voor uw klanten bij uitstek de periode om na te genieten en om nieuwe plannen voor de tuin te maken. We hopen op veel stralende, heldere winterdagen, maar er zullen ook momenten zijn waarop uw klanten liever binnen blijven om te lezen, zaden uit te zoeken voor het komende voorjaar en plannen te maken voor de tuin. Juist in de wintermaanden is het heerlijk om van een mooi, verzorgd tuinblad met diepgang als De Tuin in vier seizoenen te genieten. Geef uw klanten een paar heerlijke uren cadeau in de vorm van dit inspirerende blad, ze zullen u er dankbaar voor zijn. En het brengt uw klanten op nieuwe ideeën: zien van mooie tuinen binnen en buiten Nederland inspireert om de eigen tuin eens met nieuwe ogen te bekijken. Het winternummer verschijnt op 24 november.

  • U kunt klanten een abonnement cadeau doen. Dit kost € 36,32 per jaar (NL) en stopt automatisch na vier uitgaven. Klik hier voor de voorbeeld brief die we toevoegen bij de eerste uitgave. Uiteraard kunt u ook een brief toevoegen op eigen briefpapier. U hoeft ons alleen de adressen te mailen.
     
  • U vraagt een cadeaukaart aan. Met een cadeaukaart geeft u uw klanten een cadeauabonnement. Het ontwerp en drukken van deze kaart is gratis! De cadeaukaart personaliseren wij met uw eigen foto, logo en adresgegevens. De kaart kunt u in de auto bewaren waardoor u bij oplevering van een tuin altijd een prachtig relatiegeschenk bij de hand heeft. U betaalt het cadeauabonnement pas als we een ingevulde kaart retour ontvangen. Klik hier voor meer info en twee voorbeelden
     
  • Losse magazines zijn te koop voor € 7,50 per stuk excl. btw en verzendkosten bij minimaal 10 exemplaren

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Frans van Grondelle via info@tijdschriftdetuin.nl of 06-51685091.

Bron: De Tuin in vier seizoenen