Beste Hoveniers,

Afgelopen september stond ik in een volle Tamboer in Hoogeveen, gevuld met ondernemende hoveniers die graag willen groeien. Ik heb hier een bijdrage mogen leveren aan het ondernemerscongres GardenExperience 2012. Een congres in het teken van veranderend ondernemen.

Met veel plezier heb ik jullie meegenomen in mijn wereld. In de wereld van de racerij, maar expliciet in de wereld van het ondernemerschap. Naast het racen ben ik namelijk internetondernemer met onder andere acht gespecialiseerde webshops. Hierbij heb ik jullie laten zien wat de onbegrensde mogelijkheden van het internet zijn.

Speciaal voor jullie heb ik live ons nieuwste promotiemiddel laten zien. Toen in de eindfase van de ontwikkeling, de Social Media Deal. Hierover meer verderop in deze krant.

Ik kreeg met deze bijdrage de mogelijkheid om jullie nog een boodschap mee te geven. Dat heb ik gedaan: Ik race door, zowel fysiek als in de online wereld. Ik zou dan ook zeggen race mee in de online wereld en geniet van het ondernemerschap!

Mannen succes!

Tom Coronel

“Racen, presenteren en ondernemen”