IJsselstein, 28 april 2017 — Topheesters® is hét concept voor zowel hovenier als consument waarmee zij kunnen kiezen voor de beste heesters. Alle Topheesters® zijn gedurende een lange periode getest onder diverse omstandigheden en hebben bewezen dat zij langdurig tuinplezier bieden. Een Topheester® blinkt uit in sierwaarde, winterhardheid en onderhoudsgemak.  

Iedere week wordt een selectie van Topheesters® getoond in de uitzending bij Robs Grote Tuinverbouwing. De Topheesters® zijn nu ook online te vinden op www.topheesters.nl. Daarnaast zijn de Topheesters® te vinden op diverse sociale media. Kijk bijvoorbeeld op Facebook voor het laatste nieuws of op YouTube voor de filmpjes van Robs Grote Tuinverbouwing over de Topheesters®. Of u kijkt natuurlijk op zaterdagavond naar de uitzending van Robs Grote Tuinverbouwing op SBS6.

De Topheesters® zijn verkrijgbaar bij diverse tuincentra en Cash & Carry. Ze zijn herkenbaar aan de groene pot met de grote duim omhoog erop. Met een Topheester® bent u verzekerd van een plant waar u lang plezier aan beleeft zonder dat deze veel aandacht vraagt.

Het concept Topheesters® is geïntroduceerd door About Plants Zundert BV en Plantipp BV. About Plants Zundert BV is een verkooporganisatie van boomkwekerijgewassen. Plantipp BV verzorgt wereldwijd het royalty management voor diverse veredelaars. Beide partijen willen het voor de consument en hovenier gemakkelijker maken om voor goede rassen te kiezen waar men lang van kan genieten.