Hoera!

Trivium Trade B.V. bestaat vandaag exact 3 jaar. In deze onstuimige tijden is het tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend en ik kan u dan ook melden dat ik super trots ben op deze prestatie van ons team. Dat wij ieder jaar nog mogen groeien en ons steeds dieper in de markt mogen begeven komt natuurlijk voornamelijk door het vertrouwen dat u ons als klant geeft. Hier wil ik u dan ook hartelijk voor bedanken.

20131014_trivium_trade_logo

Wat is er het afgelopen jaar gebeurd?

  • Onze unieke showroom van Tagina® is geopend in Den Haag. We zijn hiermee het eerste bedrijf van Nederland dat een exclusieve showroom voor keramische tuintegels heeft.
  • Seltra natursteinhandel GmbH is partner van Trivium Trade geworden. Hierdoor hebben we een nog grotere slagkracht op inkoop en assortiment gebied.
  • We hebben producten als gebakken stenen, kunstgras en afwatering systemen aan ons assortiment toegevoegd.
  • We zijn begonnen met de introductie van steenfineer. 1-2mm dunne natuursteen platen voor wand bekleding.

Wat staat er nog op de planning?

  • We introduceren dit jaar nog een private label keramische tuintegels. 100% geproduceerd in Italië. Zowel de prijs als de kwaliteit zal u verrassen.
  • We gaan met een aantal geselecteerde bedrijven naar de fabriek van Tagina® voor een producttraining.
  • We komen met een volledig nieuw assortiment natuursteen buitenproducten op de markt. Alles uit voorraad beschikbaar.
  • Meer… nog veel meer!

1 ding is zeker, onze manier van werken slaat aan! Door onze zeer persoonlijke en professionele manier van werken doen wij niet onder voor de “grote” jongens. Veel van onze klanten vinden zelfs dat wij het veel beter doen… De flexibiliteit, persoonlijkheid en het kort en snel schakelen zijn eigenschappen die men bij een traditioneel bedrijf steeds minder tegenkomt. Oftewel:

“If you do what’s expected of you, you’ll never accomplish more than others expect” – Juist… wij doen dus net iets meer dan u van ons verwacht!

Wij zullen hier dan ook in blijven investeren en hopen u ook in de komende jaren als vaste klant te mogen blijven bedienen. Bent u nog niet op onze showroom geweest? Maak vandaag een afspraak en wij zorgen bij uw bezoek voor de lekkerste taart van Den Haag!

Met vriendelijke groet,

Niels in ’t Veen
Managing Director