Beste Groenliefhebber,

Najaar en winter zijn voor uw klanten bij uitstek de periode om na te genieten en om nieuwe plannen voor de tuin te maken. We hopen op veel stralende, heldere winterdagen, maar er zullen ook momenten zijn waarop uw klanten liever binnen blijven om te lezen, zaden uit te zoeken voor het komende voorjaar en plannen te maken voor de tuin. Juist in de wintermaanden is het heerlijk om van een mooi, verzorgd tuinblad met diepgang als De Tuin in vier seizoenen te kunnen genieten. Geef uw klanten een paar heerlijke uren cadeau in de vorm van dit inspirerende blad, ze zullen u er dankbaar voor zijn. En het brengt uw klanten op nieuwe ideeën: zien van mooie tuinen binnen en buiten Nederland inspireert om ook de eigen tuin eens met nieuwe ogen te bekijken.

de_tuin_4_seizoenen

De winter is een rustige tijd voor de tuinliefhebber en voor u hét moment om de relatie met uw klant te versterken. Bij minimaal tien exemplaren van het winter nummer bedragen de kosten € 7,50 per stuk excl. 6% btw en verzendkosten. Het winternummer verschijnt eind november. De deadline is 3 november.

U kunt natuurlijk ook een abonnement cadeau doen. Kost € 36,32 (NL) per jaar voor 4 uitgaven en stopt automatisch. Uw klant denk zo vier keer per jaar aan u. Vanzelfsprekend leggen we bij eerste uitgave uit van wie het afkomstig is. U hoeft alleen de adressen maar te mailen.

Wilt u tijdschriften of abonnementen bestellen, adverteren of meer informatie dan kunt u mij bellen op 06 – 516 850 91 of een email sturen naar info@tijdschriftdetuin.nl
Met vriendelijke groet,

Frans van Grondelle
Uitgever & Bladmanager
De Tuin in vier seizoenen
Tel. 06 516 850 91
www.tijdschriftdetuin.nl
www.facebook.com/DeTuininvierseizoenen
@DETUIN4S