In maart organiseren we speciale Tuinadviesdagen en nodigen we iedereen uit om voorbij te komen met hun tuinplannen!

Je kunt met jouw wensen aanschuiven bij één van onze ontwerpers om al schetsend de eerste tuinideeën op papier te krijgen. Onze ontwerpers zijn aangesloten bij de Dutch Quality Gardens hoveniers en hebben niet alleen heel veel ervaring, ze hebben in de loop der jaren laten zien ook over de nodige creatieve gaven te beschikken. Voor 1 op 1 schetsadvies van onze experts moet je jezelf vooraf aanmelden op onze website/tuinadvies.

 

Voor een nieuwe tuin of een renovatie is meer nodig dan een schetsplan alleen. Je zult keuzes moeten maken voor je bestrating, voor de tuinafscheiding en je beplanting.

Het klinkt een beetje vervelend, maar er kan daarbij een heleboel verkeerd gaan. Om er voor te zorgen dat jij die fouten niet maakt, vertellen wij tijdens de tuinadviesdagen hoe je veelgemaakte fouten kunt voorkomen. Onze directeur, degene die begonnen is met ons park, geeft drie keer per dag een vrolijke tuinles waarbij alle fouten en foefjes om ze te voorkomen, voorbij gaan komen.

Een vraag waar heel veel beginners mee worstelen is wat allemaal zelf zouden kunnen doen!? Dat is best heel veel alhoewel tuinaanleg natuurlijk ook wel een vak is. Tijdens de tuinadviesdagen kun je elke 2 uur aansluiten voor een praktijkrondje door ons park. Onze tuindienstmedewerkers vertellen je de kneepjes van het vak; waar moet je op letten bij het leggen van bestrating, hoe behandel je de grond voor je gaat planten, hoe behandel je waterproblemen en waar moet je op letten als je muurtjes of vijvers gaat bouwen.

Planten kiezen is misschien wel het allergrootste probleem. Dat komt natuurlijk ook omdat iedereen denkt dat je daar het meeste verstand van moet hebben. Tijdens de Tuinadviesdagen laten we zien dat je dat ook zonder groene vingers een heel eind kunt komen. We vertellen je graag waar je op moet letten bij de plantkeuze voor je tuin. Het is een kwestie van slechts drie stappen in de juiste volgorde, ook hierbij gaan onze Dutch Quality Gardens hoveniers je helpen.

Reserveren is mogelijk tot uiterlijk 9 maart!