TuinKeur is meer en meer bezig om de consument te informeren over het hoveniersvak. Dit wordt onder meer gedaan door diverse samenwerkingen met de media. De komende periode treft u TuinKeur aan in de volgende consumentenbladen.

Tuinseizoen september 2016

In de september editie van Tuinseizoen is een pagina grote advertentie te vinden van Hovenier Helpt (initiatief van TuinKeur). Zo zetten we de hovenier en zijn maatschappelijke betrokkenheid op de kaart.

TUINseizoen_hovenier_helpt-400x300 tuinseizoen_logo

Groei & Bloei september 2016

In de september editie van Groei & Bloei 2016 treft u een advertentie aan van het project Hovenier Helpt (initiatief van TuinKeur).. Zo zetten we de hovenier en zijn maatschappelijke betrokkenheid op de kaart.

groei_bloei_september_2016-400x237 groei_bloei_logo

Buitenleven augustus 2016

In de JULIE / AUGUSTUS editie van Buitenleven stond wederom een bijdrage van TuinKeur-hovenier Lieuwe Westra. Daarnaast is er een advertentie te vinden, waarin de consument wordt aangeboden een vakbekwaam hovenier te kiezen voor tuinonderhoud in hun vakantie.

Jaargang 14 | Nummer 5 | juli / augustus

buitenleven_juli_augustus_2016-300x300 buitenleven_logo_tuinieren

lieuwe_weet_het_tuinkeur_hovenier-487x600

Advertentie TuinKeur:

advertentie_buitenleven_tuinkeur_digital-226x300

In de rubriek van Buitenleven “Lieuwe weet het” beantwoord Lieuwe Westra – vakbekwaam TuinKeur-hovenier – tuinvragen van lezers van het magazine Buitenleven.

Bron: TuinKeur

http://tuinkeur.nl/