Nieuw in 2015: Tuin(Keur) plezier: Lieuwe helpt!

In het verlengde van een bredere focus op de consument zal vanaf 2015 collega Lieuwe Westra ingezet worden als tuinadviseur van TuinKeur. Het belangrijkste doel hiervan is om TuinKeur als keurmerk voor hoveniers een gezicht te geven bij de consument.

Lieuwe rondde zijn opleiding als vakbekwaam hovenier af in 1985 en is sinds die tijd actief in de groene branche. In 2007 is Lieuwe begonnen bij TuinKeur. Door zijn jarenlange ervaring staat hij erg dicht bij de dagelijkse praktijk van hoveniers en ook de vraagstukken die zij tegenkomen op de werkvloer en in de praktijk. Veel voorkomende werkzaamheden van Lieuwe zijn dan ook de praktijk-coaching van aangesloten hoveniers en hij is ook de eerste contactpersoon voor consumenten bij klachten.

Vanaf 2015 zal Lieuwe dus te zien zijn in meerdere uitingen van TuinKeur naar de consument. Hierbij kunt u denken aan diverse sociale media, folders, flyers en tuintips. Ten behoeve van deze campagne zullen diverse fotoshoots worden georganiseerd om passende beelden uit de praktijk te maken.

Vanzelfsprekend zal hij duidelijk herkenbaar zijn als TuinKeur-hovenier!

www.tuinkeur.nl