Tuinkeur groeit met u verder

De consumenten overtuigen doe je met een grote groep. Vandaar dat we veel energie steken in gesprekken met potentiële ondernemers voor TuinKeur. We willen groeien.

Het promotieplan 2015 wordt nu uitgewerkt. Het jaar delen we op in vier hoofdthema’s. Voor diverse communicatiekanalen hebben we onze aangesloten ondernemers straks gratis promotiemateriaal beschikbaar in eigen huisstijl.

Lid worden van Tuinkeur? Dat kan. Een actieve organisatie die veel biedt voor een aantrekkelijke vaste bijdrage. Iedere deelnemer kan gebruik maken van de dienstverlening van TuinKeur. Een dagelijks bereikbare helpdesk ondersteunt en helpt u verder bij onder andere coachen op het bedrijf, offertebegeleiding, bouw en onderhoud van uw website, facebook en twitter, aanreiken van folders in eigen huisstijl, opmaak van arbeidscontracten en ondersteuning bij het opzetten van het jaarurenmodel. Het team van TuinKeur bestaat uit zeven ervaren medewerkers waarvan twee in de buitendienst.
Zo kan iedere hovenier op een professionele manier zijn bedrijf presenteren en onderscheiden: het keurmerk garandeert de consument kwaliteit.

Nog niet overtuigd? Staat u open voor een toelichting? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek: 0528-33167 of info@tuinkeur.nl.
Wij nemen graag de tijd om u te laten zien waar we voor staan.

 

Waarom sloten zij zich aan bij TuinKeur?


Wiegel Tuinen – aangesloten per  oktober 2014 aangesloten

Als ondernemer loop je altijd wel een keer tegen bepaalde zaken aan en er zijn altijd punten die verbeterd kunnen worden.. Het is fijn dat je dan een klankbord hebt en iemand die je bij bepaalde dingen kan adviseren.

Daarnaast wil ik nog een stukje extra zekerheid bieden naar de klant en ik denk dat Tuinkeur daar zeker bij helpt.

wiegel_tuinen

Wiegel Tuinen – Oegstgeest – www.wiegeltuinen.nl


Hoveniersbedrijf Helsen – aangesloten per oktober 2014

Goedemorgen Jelle,

Mijn overtuiging om me bij TuinKeur aan te sluiten is mede dankzij jou enthousiasme overgebracht. Wat ik bij TuinKeur hoopt te vinden is dat ik mijn bedrijf kan verbeteren op het gebied van acquisitie, calculatie etc. De verkoop van tuinen te verbeteren door een beter offertesysteem, site en commerciële benadering van de klanten in de vorm van een goed foldersysteem. Ook ben ik benieuwd naar de workshops die gegeven worden en of deze bij kunnen dragen aan een groei van mijn bedrijf.

helsen_tuinen

Hoveniersbedrijf Helsen – Huissen – www.helsen.nl