Mooiwatplantendoen.nl zet in januari winterheide (Erica) als Tuinplant van de Maand extra in het (winter)zonnetje. Via een PR-campagne met het thema ‘Hou van hei’ wordt getracht zoveel mogelijk consumenten te benaderen. 

Tuinplant van de Maand

Om de consument continu te stimuleren meer groen in de tuin toe te passen, belicht Mooiwatplantendoen.nl elke maand een tuinplant, heester of boom. De PR-campagne ‘Tuinplant van de Maand’ heeft als doel om zoveel mogelijk publiciteit te genereren in tijdschriften, dagbladen en online media. Daarnaast zal de Tuinplant van de Maand ook te zien zijn in de populaire televisieprogramma’s Eigen Huis & Tuin (10 januari 2015) en Rob’s Grote Tuinverbouwing (17 januari 2015).

Kwekers en tuincentra

Mooiwatplantendoen.nl heeft voor kwekers en tuincentra een digitale informatiemap ‘Tuinplant van de Maand januari’ beschikbaar. De map bestaat uit kant en klare teksten en foto’s. Het kan  gebruikt worden voor websites, nieuwsbrieven, sociale media en voor op de winkelvloer. De informatiemap is  hier kosteloos te downloaden.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Floor de Bruijn via f.de.bruijn@bloemenbureauholland.nl.