Beste Tuinprofessional,

Wij zijn er weer bijna klaar voor, de zesde editie van de Tuinprofessionaldagen, dit jaar op 19 en 20 januari 2016. En het programma is weer uitdagender, leerzamer en inspirerender dan voorgaande edities.

Tuinprofessionaldagen 2016

Zoals u van ons gewend bent kunt u op een van deze twee dagen deelnemen aan diverse kennissessies begeleid door professionals. Hierin leert u over innovatieve producten in de tuin, het vergroten van uw online zichtbaarheid, de meerwaarde van (na)calculaties en oplossingen voor de toenemende waterproblematiek door klimaatveranderingen. Tussendoor geniet u van een uitgebreide lunch in de verschillende inspiratie- en kennispaviljoens. Hier kunt u bijpraten met collega’s uit de branche en de deelnemende partners, waaronder de vier nieuwe bedrijven: Stihl, Felix Clercx, Lageschaar vaste planten en Schellevis beton.

Tuinprofessionaldagen 2016

De dag wordt afgesloten met een gezamenlijke sessie waarin collega professionals in een interview hun mening geven over o.a de kansen in de branche en de veranderende klant. Kortom, kennis en inspiratie uit de praktijk voor de praktijk.

Klein tipje van de sluier…

Wij starten de dag met een spraakmakende lezing door Paul Smit, veelgevraagd filosoof en cabaretier. Paul neemt u op humoristische wijze mee in de wereld van het menselijk gedrag en de werking van het brein. Een lezing van 45 minuten die u zeker de nodige eyeopeners zal geven voor uw dagelijkse werkzaamheden en contact met uw klanten.

paul Smit - Tuinprofessionaldagen 2016

Deze dag mag u gewoon niet missen! Meld u en uw collega’s nu gratis aan en dan zien we elkaar 19 of 20 januari op de Tuinprofessionaldagen 2016.

Aanmelden Tuinprofessionaldagen 2016

Achtergrond informatie: Tuinprofessionaldagen 2016

—————————————————————————-

zesde editie van de Tuinprofessionaldagen

De zesde editie van de Tuinprofessionaldagen op 19 en 20 januari 2016

19 en 20 januari 2016 organiseren we voor de 6e keer de Tuinprofessional dagen. Ook dit jaar zal het event plaatsvinden op het unieke terrein van Van Den Berk Boomkwekerijen in St. Oedenrode.

Na een spraakmakende opening kunt u gedurende de dag deelnemen aan diverse kennissessies begeleid door professionals. Hierin leert u over innovatieve producten in de tuin, het vergroten van uw online zichtbaarheid, de meerwaarde van (na)calculaties en oplossingen voor de toenemende waterproblematiek door klimaatveranderingen.

Tussendoor geniet u van een uitgebreide lunch in de verschillende inspiratie- en kennispaviljoens. Hier kunt u bijpraten met collega’s uit de branche en de deelnemende partners, waaronder de vier nieuwe bedrijven: Stihl, Felix Clercx, Lageschaar vaste planten en Schellevis beton.

De dag wordt afgesloten met een gezamenlijke sessie waarin collega professionals in een interview hun mening geven over o.a de kansen in de branche en de veranderende klant. Kortom, kennis en inspiratie uit de praktijk voor de praktijk.

Logo Tuinprofessionals

Ge├»nteresseerd geworden in deelname? Meld u en uw collega’s nu gratis aan en dan zien we elkaar op de Tuinprofessionaldagen 2016.