Op 20 en 21 januari vindt de 5e editie van de Tuinprofessionaldagen plaats bij van den Berk Boomkwekerijen te Sint-Oedenrode. Het evenement is bedoeld voor tuinprofessionals die op de hoogte willen blijven van wat er speelt in de branche. Het thema van dit jaar is ‘Onderscheid Jezelf’.

Kennis delen
Het evenement wordt georganiseerd door vooraanstaande leveranciers van producten voor de buitenruimte die graag hun kennis delen met de tuinprofessional. Dedag begint met een inspirerende sessie van Jos Burgers, auteur en presentator en een plenair  deel dat draait om 3D tuinontwerpen. Vervolgens kunnen de bezoekerskiezen uit diverse leerzame interactieve workshops. De onderwerpen dit jaar zijn:

  • Outdoor kwekerij safari
  • De Top 5 tuinelementen verlicht in 3D
  • De kracht van combineren, over combinaties van materialen.
  • Keramische terrastegels; trend of duurzame oplossing?
  • Hoe wordt water in de tuin weer een spetterend succes?
  • Onderscheid jezelf: adviseer een groen geluidscherm

Boekuitreiking
Op 21 januari  rond 11:30 zal ook de tweede editie van het boek’ Van den Berk over bomen’ verschijnen. Het eerste exemplaar wordt uitgereikt aan dhr. Van de Donk commissaris van de Koning voor Noord-Brabant. De eerste editie Is 10 jaar geleden uitgebracht. De nieuwe uitgave bevat meer en uitgebreidere informatie en nieuw beeldmateriaal.

Inschrijven
Geïnteresseerde tuinprofessionals kunnen zich voor het evenement registreren  op www.tuinprofessionals.nl. hier is ook uitgebreidere informatie over de workshops te vinden. Deelname aan het evenement is kosteloos.

20141203_tuinprofessional_dagen