Nieuwe snoerloze trimmers van GARDENA

De nieuwe snoerloze trimmers van GARDENA zijn superlicht en houden het extra lang vol. Met de capaciteit van een volle lithium-ion accu trim je bijvoorbeeld in één keer de randen van twee voetbalvelden superstrak!

20140318_turbo_trimmen_accu2

Lichtgewicht

Een trimmer is met name voor gazonranden een praktische manier om weelderige groei aan te pakken. GARDENA breidt dit jaar haar collectie trimmers uit met drie nieuwe modellen die allemaal uitgerust zijn met nieuwe krachtige lithium-ion wisselaccu’s.  De nieuwe accutrimmers EasyCut en ComfortCut zijn eenvoudig in gebruik en echte lichtgewichten. Het gewicht verschilt per model, maar zelfs de krachtigste trimmer weegt slechts 2,8 kg. Alle trimmers zijn intuïtief te bedienen en worden aangedreven door een krachtige accu (18volt, 2.0Ah lithium-ion) met permanent inzicht in het laadniveau.

20140318_turbo_trimmen_accu3

Functies

De nieuwe trimmers hebben een ergonomisch ontwerp. De startknop bevindt zich midden op het comfortabele handvat en de steel pas je naar wens aan op je eigen lichaamslengte. Ook het voorste handvat is met één knop instelbaar zodat je altijd optimale grip hebt. De snijkop is eenvoudig in te stellen met een voetpedaal. Afhankelijk van het model kun je verschillende functies activeren, zoals eenvoudig trimmen onder tuinmeubels of trampolines of de kop draaien voor overhangende graskanten. In één simpele beweging klap je een wiel uit en werk je de randen van het gazon gemakkelijk nauwkeurig en strak af.

20140318_turbo_trimmen_accu4

GARDENA accutrimmers zijn verkrijgbaar vanaf € 99,99. Kijk voor meer informatie op www.gardena.nl.