Udenhout – Boomkwekerij Udenhout BV is ambitieus en loopt altijd in ontwikkeling voorop. De laatste periode is hard gewerkt aan een nieuwe uitstraling en een transitie van de organisatie. Wij zijn verheugd u de uitbreiding van ons verkoopteam te presenteren. Graag stellen wij onze verkoopmedewerkers aan u voor:

Siska Donkers, verkoop en advies Nederland

Siska heeft Tuin- en Landschaps-management (Plattelandsvernieuwing) gestudeerd en is thuis in groenrenovatieplannen. Het inventariseren en analyseren van het openbaar groen binnen de bebouwde kom is haar expertise.

Martijn van de Bruggen, verkoop Nederland en België

Martijn is geen onbekende in de groenbranche en heeft de eerste jaren ervaring opgedaan bij een laanboomkweker in Brabant en later heeft hij de in- en verkoop bij een heesterkwekerij verzorgd. Martijn kan u dus informatie geven over zowel heesters als bomen.

Oscar Bullens, verkoop Frankrijk

Oscar heeft International agri-systems management gestudeerd in Wageningen en is de zoon van een boomkweker uit het Belgisch Limburg. Na een aantal jaren zelf ondernemer te zijn geweest, is Oscar toe aan een nieuwe uitdaging en zal zich voornamelijk bezighouden met het uitbreiden van het verkoopareaal in Frankrijk. Oscar is tweetalig opgegroeid.

013-5117514 Siska
013-5117515 Martijn
013-5117506 Oscar

Het team van verkoopmedewerkers staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en advies te geven. Onze collega’s met een schat aan kennis, kunde en ervaring vormen één team met passie voor groen. Wij nodigen u van harte uit een bezoek te brengen aan onze kwekerij. Wij heten u van harte welkom!