Geachte heer, mevrouw,

Het Happy SummerGarden® inspiratieweekend nadert met rasse schreden. Vrijdag 22 zaterdag 23 en zondag 24 juni is het weer “SHOWTIME” .

De afgelopen weken is Bertus beheerder van de proeftuin en enkele hulpen weer erg druk geweest met de tuin, met de hemelvaart is er nog -7 graden gemeten , gelukkig waren de meeste planten afgedekt waardoor er vrijwel geen schade was. Door het late seizoen is er toch enige vertraging opgelopen, maar zoals het er nu uit ziet komt alles goed ,

Wat kunt u verwachten van de Happy SummerGarden® 2012 .

Naast weer vele nieuwe en bestaande soorten van de verschillende veredelaars zijn dit jaar nog meer soorten in containers opgeplant , daarnaast zijn van een aantal soorten nog steeds ook de veldbeplanting te beoordelen. Wederom wordt dit de keuring van de inzendingen wordt verzorgd door de VKC (www.vkc.nl). Hiermee is de professionaliteit van de beoordelingen opnieuw gewaarborgd.

Het grote publiek mag zich verder uitspreken over de best presterende soort op de Happy SummerGarden®. In september wordt de winnaar van dit jaar bekend gemaakt.
Wij en de deelnemende bedrijven nodigen u uit om alles met eigen ogen te aanschouwen.

U bent van harte welkom!

De openingstijden zijn van 10.00 uur tot en met 17.00 uur.
Locatie: De Ziele 2B, 7391 JP (via de Vermeersweg) in Twello.

Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de website www.happysummer.nl.

Wij verheugen ons op uw bezoek aan de Happy SummerGarden®.

 

Met vriendelijke groet,

 

Happy Summer®