Geachte mevrouw, mijnheer,

Van donderdag 14 tot en met zondag 17 april 2016 vindt het Tuin & Lifestyle Event plaats in de Ahoy in Rotterdam.

Graag nodigen wij u uit voor de feestelijke start van de publiekscampagne De Levende Tuin.
Gastheer is Lodewijk Hoekstra de presentator van het tv-programma Eigen Huis en Tuin. Lodewijk is ambassadeur van het project De Levende Tuin.

U bent van harte welkom op donderdag 14 april om 16.00 uur in hal 2 van Ahoy bij de Fiskars stand op het centrale plein.

Tijdens de bijeenkomst wordt de speciaal ontwikkelde ‘De Levende Tuin’ app gelanceerd. Met deze app kunnen gebruikers hun kennis van het leven in de tuin vergroten en groeit hun inzicht in ons ecosysteem.

De Levende Tuin campagne stimuleert het inrichten van tuinen waarin de natuur te zien, voelen, horen, ruiken én te proeven is. In deze publiekscampagne wordt duidelijk gemaakt hoe je op een eenvoudige manier een tuin tot leven kunt brengen en hoe belangrijk dat is. Met het vervangen van één steen door groen, wordt al verschil gemaakt! Je leert hoe je een ecosysteem maakt. Bloemen, planten, bomen en struiken zorgen voor insecten, insecten voor vogels en vogels weer voor andere dieren.

De organisaties achter de Levende Tuin zijn naast de Vereniging van Ondernemers in het Groen (VHG) en Tuinbranche Nederland ook De Bomenstichting, Vogelbescherming Nederland, de Vlinderstichting, GNL Stadswerk, het Ministerie van Economische Zaken, NL Greenlabel, Netwerk Groene Bureaus, de Nederlandse Vereniging van Tuin-en Landschapsarchitecten, Wageningen Universiteit/Alterra en de Nederlandse Bijenhouders Vereniging.

Meer informatie kunt u vinden op www.levendetuin.nl
Meer informatie over toegangskaarten vindt u hier: Toegangskaarten.

Bron: De Groene Stad