Prijs landelijke CASHBACK-actie valt in Apeldoorn

Mulder Tuinen uit Apeldoorn biedt haar klanten dit tuinseizoen een leuke actie. TuinKeur, het keurmerk waar het hoveniersbedrijf bij is aangesloten, heeft een CASHBACK-actie in het leven geroepen. Elke maand worden door het keurmerk drie gelukkige winnaars getrokken uit deze landelijke actie. Eén van de winnaars van deze maand is een klant van Mulder Tuinen en wint een bedrag van € 709,61. De uitreiking vond afgelopen week plaats.

TuinKeur gecertificeerd
Mulder Tuinen is TuinKeur-gecertificeerd. Aansluiting bij dit keurmerk betekent dat het bedrijf uitgebreid is gecheckt en doorlopend wordt gecoacht. Hierdoor kunnen de vijf zekerheden van TuinKeur worden geboden. Door deze vijf zekerheden is men er bij Mulder Tuinen van verzekerd dat er een betrouwbare en professionele partij in de tuin werkt die service en kwaliteit biedt.

Margreet Verboom valt in de prijzen

Frank Mulder, eigenaar van het hoveniersbedrijf, vertelt: ‘Dit jaar is er vanuit het keurmerk een leuke actie opgezet. We vragen elke klant een recensie te schrijven over de uitgevoerde werkzaamheden. Recensies zijn voor ons bedrijf belangrijk en met het invullen hiervan maakt onze klant ook nog eens kans op 1.000 euro cashback. Eén van onze klanten is hierbij deze maand in de prijzen gevallen, fantastisch toch?’ Prijswinnaar Margreet Verboom sluit zich hier bij aan: ‘Frank Mulder attendeerde ons op de CASHBACK-actie. Ik ben erg tevreden over de diensten van Mulder Tuinen: ik houd van korte lijntjes. Toen ik de zoektocht startte naar een hovenier was ik gauw klaar. Eén van mijn buurvrouwen is familie van Frank. Ik ben blij met het resultaat. Precies naar mijn wens is een mooie voortuin gerealiseerd met hierin een klein terras omgeven door klaprozen. Het schrijven van een recensie deed ik dan ook graag. Dat ik ook nog eens één van de prijswinnaars ben kwam als een aangename verrassing!’

De CASHBACK-actie gaat verder

Frank gaat verder: ‘De CASHBACK-actie loopt nog door tot november. Met de actie wil TuinKeur de keuze voor kwaliteit belonen. We zijn daarom ook erg enthousiast dat we, naast het bieden van kwaliteit en service, deze actie kunnen aanbieden aan onze (nieuwe) klanten.

Meer informatie over de actie is te lezen op www.tuinkeur.nl/acties/ of neem direct contact op met Mulder Tuinen via 055 – 8435083. Meer informatie over TuinKeur is te lezen op www.tuinkeur.nl.