Afgelopen weken heeft TuinKeur de prijzen van maart uitgereikt van de landelijke CASHBACK-actie. De prijzen zijn uitgereikt door TuinKeur en de TuinKeur-gecertificeerde hoveniers.

Uitreiking Wilp

De winnaar was net een paar uur terug van vakantie en wij stonden al op de stoep met een prijs. Eigenlijk zou ze nog langer op vakantie zijn, maar vanwege wisselvallig weer in Frankrijk kwam ze iets eerder naar huis. Gelukkig niet voor niks! Mevrouw Hagen mocht € 1.000 in ontvangst nemen. Waar het geld naar toegaat kan mevrouw niet verklappen omdat anders de hele buurt bij haar in de tuin staat, maar het geld gaat wel terug de tuin in.

Uitreiking Helden

De oude schutting was na een paar jaar omgewaaid in de storm. Deze nieuwe schutting is gebouwd van goede kwaliteit materialen en zal de volgende storm met gemak overleven. Het grasveld wordt aangepakt met het gewonnen geld. Er ligt nu een stuk kunstgras in van het oude zwembad voor de kinderen, dit gaat eruit. Ook de rest van het gras word vervangen.

Uitreiking Alphen aan den Rijn

Ongeveer 5 jaar geleden is deze tuin aangelegd door dezelfde hovenier die nu voor het onderhoud zorgt. De hallogeen verlichting is vervangen met in-lite verlichting en een aantal planten die op waren zijn vervangen. De verhoogde borders maken het onderhoud aan de tuin voor Arjen heel prettig. Hij is nog altijd even blij met zijn tuin als toen deze 5 jaar geleden aangelegd is. Niet alleen Arjen geniet ervan, hun 14jarige hond vind het ook heerlijk om in de tuin te zijn (te relaxen).