Medio maart heeft VHG haar leden weer gevraagd naar hun verwachtingen voor het tweede kwartaal. Denken zij een beter, gelijk of slechter resultaat te behalen ten opzichte van hetzelfde kwartaal van vorig jaar? 43,4% was positief en gaf aan dat het resultaat zal verbeteren. Aan de e-mail poll namen 334 VHG-leden deel. 

43,4% van de ondernemers is positief tot zeer positief over het eerste kwartaal van dit jaar. Daartegenover staat een percentage van 9,6% dat negatief tot zeer negatief is. 47% van alle respondenten verwacht een gelijkwaardig resultaat te behalen ten opzichte van dezelfde periode in 2015. Via http://livecharts.nl/vhg/sentiment/ kunt u door te selecteren het sentiment per vakgroep bekijken.

Respons
Aan de e-mail poll namen dit keer 334 VHG-leden (33,4%) van de ruim 1.000 leden deel. Een respons waarover Branchevereniging VHG zeer tevreden is. We hopen dat dit nog verder zal stijgen.

De volgende poll wordt aan het einde van het tweede kwartaal verstuurd. Dan wordt gevraagd naar de verwachtingen voor het derde kwartaal van 2016. Heeft u nog vragen of wilt u deelnemen aan de Economische Barometer neemt u dan contact met de VHG Ondernemershelpdesk via (030) 659 56 50 of stuur een mail naar ledencontact@vhg.org.

logo_vhg_100

Bron: Branchevereniging VHG