HR adviseur 

In deze veelzijdige en dynamische functie ligt een breed takenpakket op je te wachten. De meeste tijd ben je bezig met operationele HR advisering en ondersteuning van het management, zoals bijvoorbeeld ziekteverzuimbegeleiding, werving & selectie, strategische personeelsplanning, opleidings- en functioneringsvraagstukken. Je bent hierbij ook deels verantwoordelijk voor de personeelsadministratie en werkt mee bij het verder ontwikkelen en professionaliseren van de HR instrumenten. Op de HR afdeling werk je samen met de HR Manager, HR adviseur en de Medewerker salaris & personeelsadministratie. Deze collega’s werken vanuit standplaats Veghel.

Wie zoeken we:

Je hebt een afgeronde opleiding op HBO niveau en minimaal 6 jaar werkervaring in een soortgelijke HR adviesfunctie. Je werkt graag in teamverband, beschikt over een positieve en flexibele instelling, bent laagdrempelig en weet de juiste prioriteiten te stellen. Je vindt het een uitdaging om op een breed vlak te opereren en hebt een hands-on mentaliteit. Verder ben je communicatief vaardig en overtuigend, sta je stevig in je schoenen en vind je het leuk, en heb je ervaring, om nieuwe ideeën te ontwikkelen en projectmatig uit te werken. Je bent op de hoogte van actuele wet & regelgeving en werkt gestructureerd en nauwkeurig. Je bent in het bezit van rijbewijs B en voor 32/40 uur beschikbaar. Kandidaten die in een productiebedrijf hebben gewerkt, verdienen de voorkeur.

Wij bieden:

Een afwisselende functie bij een gerenommeerd en dynamisch bedrijf. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.

Bijzonderheden:

De hoofdstandplaats van de functie is Kampen. Het is vereist dat 1 x per week een dag vanuit het hoofdkantoor te Veghel gewerkt wordt.

Informatie en sollicitatie:

Heb je interesse in bovenstaande functie? Stuur dan je CV en motivatiebrief uiterlijk 3 november a.s. naar kbesters@mbi.nl of gebruik onderstaand formulier. Cv’s zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

Meer informatie: Vacature HR Adviseur

Bron: MBI

Logo MBI De Steenmeesters