Het is lente en we zitten midden in het tuinseizoen. Tuinierend Nederland geniet volop van de zon en is druk bezig in de tuin. Wat voor rol kan een hovenier hier nu bij spelen? Dat probeert TuinKeur de consument momenteel duidelijk te maken. Inzichtelijk maken wat een hovenier kan en waarom hij/zij een meerwaarde is voor elke tuin.

Het is tegenwoordig moeilijk om de consument te bereiken. De consument beschikt over vele informatiebronnen en zoekt de informatie op het moment dat het hen past. Daarom zet TuinKeur in op verschillende offline en online media.

Graag geven we in dit artikel een impressie van offline (gedrukte) media, waarin TuinKeur momenteel het hoveniersvak onder de aandacht brengt.

consumentDe tuin in 4 seizoenen

Lente editie: De Tuin in vier seizoenen! Veel aandacht voor fotografie en product/plantkennis. Een tijdschrift met diepgang voor hobbyist en specialist. In deze Lente editie is een artikel opgenomen waarin TuinKeur-hovenier Lieuwe Westra in gaat op de Magnolia. Ondanks de vele soorten en cultivars binnen het geslacht magnolia, groeien er in de Nederlandse tuinen slechts een paar vertegenwoordigers. Hoe dat komt, wordt uitgelegd door Lieuwe.

Deze editie bestellen? Klik hier

consumentTuinontwerp 2015

Wil je je tuin anders inrichten en kun je wel wat idee├źn gebruiken? De special Tuinontwerp is dan onmisbaar! De special Tuinontwerp, gemaakt door de redactie van Tuinseizoen (voorheen Bloem & Plant), is een bron van inspiratie voor wie een eigentijdse tuin wil aanleggen. In Tuinontwerp is een artikel te lezen dat is gericht is op degelijk tuinadvies. De titel is dan ook: Tuinadvies nodig? Vraag het de hovenier! Lieuwe Westra, vakbekwaam TuinKeur-hovenier, beantwoordt acht tuinvragen van lezers.

Lees hier het gehele artikel. Klik hier

Deze editie bestellen? Klik hier

consumentTUINseizoen

Tuinseizoen staat iedere maand boordevol handige tips, nuttige info, adviezen van experts en praktische tips voor de siertuin, moestuin, terras en vijver. Met inspirerende tuinreportages, uitgebreide plantenportretten, praktisch tuinieren, snoeiactiviteiten van de maand, de kweker aan het woord, een kijkje bij een tuinontwerper, tuinnieuws en leuke tips om uw tuin nog mooier te maken. In de april editie van dit magazine is een interview opgenomen met TuinKeur-hovenier Lieuwe Westra.

Lees hier het gehele artikel: Klik hier

Deze editie bestellen? Klik hier