Kent u de VHG Plantenkennistrainer al? Deze is door VHG Branche-opleiding ontworpen voor leerlingen én voor vakbekwame hoveniers. Het is een handig hulpmiddel om iedere dag met het onderwerp bezig te zijn, eenvoudig via een smartphone, tablet of pc. Zo houdt u uw plantenkennis op peil. Voor ieder VHG-lid is 1 gratis abonnement beschikbaar. Klik hier voor meer informatie en het aanvragen van het abonnement.
Heeft u vragen, stuur dan een e-mail naar j.zijlmans@vhg.org.

Bron: VHG

VHG

Hoe werkt het, wat is het en wat kost het?

VHG plantenkennistrainer informatie

De VHG branchevereniging maakt het mogelijk dat leden van de VHG- en mbo-leerlingen tegen een gereduceerd tarief gebruik kunnen maken van de VHG Plantenkennistrainer:
  • De VHG Plantenkennistrainer is voor cursisten van de VHG brancheopleiding gratis;
  • Leden van de VHG kunnen de plantenkennistrainer aanschaffen voor een gereduceerd tarief van € 13,50 excl. 21% BTW.
  • Voor mbo-leerlingen is de plantentrainer aan te schaffen voor € 33,50 excl. 21% BTW.

Om van deze korting gebruik te kunnen maken, dien je contact op nemen met het Ontwikkelcentrum. Nadat is vastgesteld dat je voor de korting in aanmerking komt, wordt de benodigde informatie en de bijbehorende licentiecodes aan je verstrekt en de fee separaat aan je gefactureerd.

Indien je niet voor bovenstaand in aanmerking komt, kun je de Plantenkennistrainer tegen het reguliere tarief inonze webshop bestellen.

Een goede hovenier/groenvoorziener weet alles van planten en hun toepassingen. Wie leert voor hovenier/groenvoorziener, is iedere dag met plantenkennis bezig. Die kennis onderhouden, doe je met de VHG Plantenkennistrainer.

Elke werkdag beantwoord je via je smartphone, tablet of pc drie meerkeuzevragen over planten. Dit doe je in slechts een paar minuten en waar en wanneer je wilt. Je ziet direct of je de vragen goed of fout hebt beantwoord en je score wordt bijgehouden. Je kunt dus met je collega’s een competitie houden wie de hoogste score heeft. Vragen die fout zijn beantwoord, komen later nog eens terug. Op deze manier houd je op een eigentijdse en plezierige manier je kennis van planten bij.