Iedere vakman die met passie over zijn vak praat, kan ook prima verkopen. Of het nu gaat om een prachtig ontwerp, waarom het verstandig is om onderhoud uit te besteden of hoe iemand maximaal kan genieten van zijn tuin. Maar hoe kunt u nu uw acquisitie en communicatie zó inrichten dat de potentiële klant zélf contact opneemt? In dat geval kan een verkoopgesprek immers effectiever verlopen. Wat werkt wel en wat werkt niet? En hoe kun je snel vertrouwen winnen? Het komt allemaal aan bod in deze training.

Bron via VHG.

VHG

Verbeteren van acquisitie en verkoop

Iedere vakman die met passie over zijn vak praat, kan ook prima verkopen. Of het nu gaat om een prachtig ontwerp, waarom het verstandig is onderhoud uit te besteden of hóe iemand maximaal kan genieten van zijn tuin. Maar hoe kunt u nu uw acquisitie en communicatie zó inrichten dat de potentiële klant zélf contact opneemt? In dat geval kan een verkoopgesprek immers effectiever verlopen. Wat werkt wel en wat werkt niet? En hoe kun je snel vertrouwen winnen? Het komt allemaal aan bod in deze training.

Trainer Peter van den Besselaar (Bex*communicatie) werkt al jarenlang voor VHG. Hij is door de wol geverfd als trainer en staat met twee benen in de praktijk. Hij stimuleert iedereen graag om goede ideeën te leren herkennen en gebruik te maken van creativiteit.

Peter van den Besselaar (Bex*communicatie)

Wat kunt u na afloop?

Na afloop van deze workshop gaat u met vertrouwen in gesprek met mogelijke nieuwe klanten.

Inhoud

  • Naambekendheid creëren
  • Communicatie om klanten te werven
  • Planmatig acquireren
  • Het verkoopgesprek
  • Verkoopvaardigheden

Voor wie

Voor iedereen die zich binnen het groenbedrijf bezighoudt met acquisitie en verkoopgesprekken.

Duur

15.30 uur tot 21.30 uur, met maaltijd.

Vorm

U krijgt uitleg over praktische theorieën maar gaat vooral ook ervaringen uitwisselen en gesprekken oefenen. Ook werken we met diverse concepten en hulpmiddelen die VHG heeft ontwikkeld voor haar leden.

Meer leren

Deze workshop is prima te combineren met trainingen ‘Onderhandelen‘ en ‘Begroten en offreren‘.

Locatie(s)

In de regio, afhankelijk van de deelnemersgroep.

Cursusdata

31 oktober 2016 en 2 februari 2017.

Kosten

Leden van Branchevereniging VHG: € 359,- per persoon, exclusief btw.
Niet-leden: € 559,- per persoon, exclusief btw.

Aanbieder

Bex Communicatie/Peter van den Besselaar.

Aanmelden kan hier